"Imperfection is beauty, madness is genius, and it´s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." MM

neděle 29. května 2011

No more fish in the sea? (London baby, part II.)



















Přinášíme další dokumentaci výletu v Londýně, samozřejmě co by to bylo bez jídla a typického anglického Fish and chips ;)
Ten jsme si dali kousek od hyde parku, který jsme si užívaly téměř každý den. A jak bylo počasí hezčí a hezčí, tím víc se nám tam líbilo a relaxovalo příjemněji. Ale jak je znám zákon schválnosti, byla přímá úměra mezi hezčím a hezčím počasím, blížil se čím dál víc odlet zpět
domůůů... Ale žádné chmury, bylo to parádní se vším všudy.
Fish and Chips jsem si zamilovala, a rybička dochucená spoustou octu byla ještě lepší :) první foto bylo pořízeno na Oxford street, byl to vchod do jednoho z nejznámějších obchodních domů (odkud jsem si tady dovezla nějaký ten dáreček). A po pravdě musím říct, že přístupu místních asistentů a asistentek v obchodech by se naše prodavačky měly hooooooooodně co učit. A nezáleželo, jestli jdete do Liberty, Harrods nebo Marks & Spencer. Myslet si mohou co chtějí, ale chovat by se měly profesionálně za všech okolností. Co myslíte? Tady u nás jsou stále velké rezervy, teda podle mého názoru...

A tady níže, troška turistických fotek z okolí Westminster bridge :) Enjoy!









sobota 21. května 2011

London, baby :) I.


Poslední dobou toho bylo, po pracovní stránce, nějak moc a tak se omlouváme našim gurmánům s mlsnými jazýčky, že jsme vás zanedbávali a s novými příspěvky jsme si dali na čas.
Ale snad to bude o to zajímavější...přináším report z výletu. Kde probíhaly procházky a ochutnávky určitě poznáváte, bylo toho více, tak se to pokusím rozdělit do dní a spojit s nejen gurmánskými zážitky :) Snad prominete.

První den byl velký, samá "klasická" a významná místa k vidění. Takže i papání nesmělo být o nic méně významné...že ano :) Po sightseeing jsme se vydaly (ano, dámská jízda) na Oxford street...no, prošly a viděly. Ale naštěstí jsme našly boční uličku, kde jsme objevily kavárnu/restauraci s úžasnou nabídkou dne.
Grilované kuřecí kousky, úžasný kuskus s příjemným dochucením čerstvými bylinkami, kde hlavně koriandr hrál hlavní roli. K tomu byly podávány dva druhy salátů, kdy ten zeleninovější obsahoval, kromě námi nejčastěji používané zeleniny, taky fenykl, který je tady často opomíjen, a to neprávem...víc takových restaurací i tady u nás, prosím.
A jak to vypadalo v "obrazech" můžete vidět níže:




A nakonec můžete vidět naše první zastavení v Hyde parku, který jsme měly hned naproti:






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...