"Imperfection is beauty, madness is genius, and it´s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." MM

neděle 29. května 2011

No more fish in the sea? (London baby, part II.)



















Přinášíme další dokumentaci výletu v Londýně, samozřejmě co by to bylo bez jídla a typického anglického Fish and chips ;)
Ten jsme si dali kousek od hyde parku, který jsme si užívaly téměř každý den. A jak bylo počasí hezčí a hezčí, tím víc se nám tam líbilo a relaxovalo příjemněji. Ale jak je znám zákon schválnosti, byla přímá úměra mezi hezčím a hezčím počasím, blížil se čím dál víc odlet zpět
domůůů... Ale žádné chmury, bylo to parádní se vším všudy.
Fish and Chips jsem si zamilovala, a rybička dochucená spoustou octu byla ještě lepší :) první foto bylo pořízeno na Oxford street, byl to vchod do jednoho z nejznámějších obchodních domů (odkud jsem si tady dovezla nějaký ten dáreček). A po pravdě musím říct, že přístupu místních asistentů a asistentek v obchodech by se naše prodavačky měly hooooooooodně co učit. A nezáleželo, jestli jdete do Liberty, Harrods nebo Marks & Spencer. Myslet si mohou co chtějí, ale chovat by se měly profesionálně za všech okolností. Co myslíte? Tady u nás jsou stále velké rezervy, teda podle mého názoru...

A tady níže, troška turistických fotek z okolí Westminster bridge :) Enjoy!









8 komentářů:

  1. Prozradíš, kam jste na to Fish&Chips šly? Chystám se s mužem do Londýna o prázdninách, a tak jsem ráda, že se s London tripy roztrhl pytel - jsem lačná tipů, triků a zkušeností :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tomto jsme byly kousek od metra Lancaster Gate v restauraci The Swan (dodala jsem do blogu foto ;)). Super výběr typických anglických jídel, piva a všeho dalšího. Ale neboj, fish&chips najdeš skoro na každým rohu :) A pokud Tě zajímá cokoli dalšího, klidně mi napiš e-mail :)

    OdpovědětVymazat
  3. s prodavačkami máš pravdu - kamarádka vyprávěla, jak byla v sekáči (sekáči!!!) a probírala se nějakýma věcma, které byly hozené na kupě v bedně (nebo tak nějak, prostě nebyly na ramínkách). přišly tam ještě nějaké paní a taky hrabaly.. po chvíli se přiřítila prodavačka a začala nadávat, že je to na zabití (!!), že je to tak rozhrabané!
    to přeci není normální, ne?! je to jen sekáč, ale stejně, ne??
    takže asi tak to tu vypadá=)
    fish a chips bych taky vyzkoušela, jen nevím, jak ten ocet.. hmm, jednou to překonám a dám si nášup=)
    a co sis přivezla? samé originální přísady, že jo?!=D
    hezký večer..

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, to je ono, pořád tady prodavačky mají pocit, že jsou něco víc než zákazníci. Neříkám, že je to opačně, ale přece jen jsou to pořád lidé, kteří dělají danýmu obchodu obrat a proto si raději myslím a míň mluvím, na jejich místě. Úsměv stojí málo a dělá to moc! :) Tam je to vidět na každým rohu, že mají naprosto jiný smýšlení... :) A tvoje story to jen potvrzuje!
    Fish and chips určitě vyzkoušej, a s octem je to naprosto dokonalý, ještě lepší! Tady u nás si sem tam kupujeme octový chipsy v Marks&Spencer a ty jsou totiž taky super!
    A celkově jsem si jídlo v Londýně užila, je tam neskutečnej výběr mezinárodní kuchyně...a ano, nějaký ingredience jsem nám domů dovezla. Samý kouzelný ;) ..škoda že tady není takovej výběr koření apod. A po pravdě, nejlíp se mi toto nakupovalo v Harrods :) - o tom bude určitě jeden z dalších příspěvků, i tam jsem lehce dokumentovala :)))
    Krásný večer i Tobě.

    OdpovědětVymazat
  5. London... one of my favorite trips ever!!! Have fun and enjoy the fish and chips ah ah!!

    OdpovědětVymazat
  6. Na tomhle blogu je to samá dobrota, až jsem z toho dostala hlad! Trefné články!
    Asi si to taky brzy zamířím do cizí republiky ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Dobroty a cestování rádi podporujeme. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Anabelle: Thank you :) Btw. the trip was really amazing!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...