"Imperfection is beauty, madness is genius, and it´s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." MM

neděle 10. července 2011

Buda & Pest

Léto je tady a práce nad hlavu...nebo po krk? A sem tam útěk za hranice je příjemné rozptýlení! A když k tomu připočteme, že cestování je naše vášeň, samozřejmě společně s vařením, vychutnáváním si jídel (jak jinak i na zahraničních cestách) a taky nakupováním, tak spojení všech těchto zálib najednou zní jako rajská hudba.
Proto při pohledu do kalendáře v červenci a zjištění, že konečně svátek nevychází na víkend a budou rovnou dva, v nás obou vyvolalo stejný nápad - v pondělí berem dovolenou a vyrazíme ven!
A tentokrát to byla (ne poprvé) Budapešť.
Já ji konečně zažila v létě, i když červenec trošku hrozil uvařením se...ale krásný vánek od Dunaje moje obavy odfoukl tak rychle, jak jsem zavřela oči při prvním doušku capuccina u nábřeží.
No co vám budu povídat, měli jsme se nádherně, počasí nám vyšlo víc než jsme si snad mohli přát, hotel byl klimatizován a snídaně v kavárnách nás aspoň na chvíli umlčely.
...ale už jsme zpět v procesu, odpolední kávy se už musí obejít bez voňavých zákusků. Ale jedno je jisté, vzpomínky zůstávají :)















8 komentářů:

  1. I've been in Budapest when I was 13 , loved the city . Happy to have an Hungarian follower.


    The Dolls Factory

    OdpovědětVymazat
  2. We love Budapest as well, these pictures are from our last there. It is a beautiful city with many places to go and enjoy.. :)

    PS: Bohemian life "team" is from the Czech Republic ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Budapešť je krásne mesto ♥ a spravili ste krásne fotky:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano ano ano, už se nemůžu dočkat až se tam zas vydáme!:) A děkujeme :)

    OdpovědětVymazat
  5. absolutne super stavnaty fotoreport!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkujem za milá slova!
    PS:..a brzo to určitě zopakujeme :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už nějakou dobu manžela přemlouvám, aby se mnou vyrazil na prodloužený víkend do Budapešti a on pořád, že Budapešť je nuda. Možná že když nic jiného, tak vaše poslední fotka ho přesvědčí, že alespoň něco by ho tam nadchnout mohlo:))))
    Moc hezký fotky, fajn blog.

    OdpovědětVymazat
  8. @Nela: Budapešť můžeme jen doporučit, myslím, že každý si tam najde to svoje...a manžel by se měl konečně nechat přesvědčit-tolik dobrot, kaváren, sladkostí a v neposlední řadě bezkonkurenční trhy, to přece nemůžete neochutnat a nevidět! ;) A to je jen pár možností z výběru.. Tak držím palce!
    PS: Je nám potěšením, že se blog líbí :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...