"Imperfection is beauty, madness is genius, and it´s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." MM

středa 9. února 2011

Confession to be made

Musím se dnes k něčemu přiznat...už nějakou chvíli jsem se necítila nejzdravěji a tak jsem dnes zůstala doma, abych nabrala sílu. No ale co se tak stane, když ležíte, nikdo není poblíž a kolem 9:30 začnete mít něco mezi pocitem hladu a chutí na sladké? Well well well...stane se to, že otevřete kouzelnou knížku, najdete rychlý a lákavý recept a vrhnete se na to.
Výsledek léčebného pokrmu můžete vidět níže. :)
Sladké kurýrování přeju.. ;)



zásadní voňavá ingredience


už se válí (v cukru)


a tadaaa :) (jahodová marmeláda je k tomu jako stvořená)


A tady je recept:

SLADKÉ FRANCOUZSKÉ PAVÉZKY - na porci pro jednoho je třeba:

1 vejce
trošku mléka (nejlépe plnotučné)
2 čajové lžičky vanilkového aroma
2 krajíce toastového světlého chleba
máslo a kapka oleje bez chuti
moučkový cukr

V míse rozšlehej vejce s mlékem a vanilkovým aroma. Jak se ingredience spojí, na trojúhelníčky rozkrojený toastový chleba namoč do směsi a nechej pořádně nasáknout. Mezitím si v pánvi rozehřej máslo s olejem a nasáklé trojúheníčky po obou stranách do zlatohněda osmaž.
Opečené pavézky obalíme va talíři s moučkovým cukrem, Nigella doporučuje, aby vypadaly jako pocukrovaná kobliha! :))) yummy
Já nakonec přidala vynikající jahodový jam od Marks&Spencer (stejně jako bylo použito vanilkové aroma).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...